Om FirmagaveXperten

Vi er ikke helt normale. Vi gider ikke provisionslønnede sælgere og halve løsninger. Mange år i branchen har lært os, at de bedste resultater kommer af åben og ærlig dialog, hvor vi engagerer os personligt og følger projekterne helt til dørs. Succeskriteriet for os er ikke at få lukket din ordre og sendt dig en faktura. Det er derimod, at du vender tilbage til os, næste gang der er brug for reklamegaver.

LILLE OG VÅGEN...

Andre har sagt om os, at ”lille og vågen er bedre end stor og doven”, og det passer nok meget godt. I hvert fald er vi ikke en stor virksomhed med træghed og ekstraomkostninger. Sådan kan vi li’ det, og det kan kunderne også. Til gengæld har vi stor og mangeårig erfaring i branchen, og kan klare enhver udfordring inden for reklamegaver. Vi går efter det stabile og mangeårige samarbejde med dig som kunde. Vi har erfaret, at længerevarende samarbejde er en win/win situation for begge parter. Vi husker dig (og dine logofiler) fra gang til gang, og det sparer både dig og os for tid og penge. Vi lærer også din virksomhed og branche at kende, og kan på den måde rådgive dig langt bedre. Og resultaterne taler for sig selv.
 • Klart anbefalelsesværdigt

  Præcision og venlighed – og som regel et godt tilbud – er blot få af Firmagavexpertens spidskompetencer. I telefonen kan man altid høre det venlige smil! Klart anbefalelsesværdigt.

  Per Sauer, indkøber – Aarhus Kommune
 • Messegaver, der er lidt ud over det sædvanlige

  Ingen opgave er umulig for Firmagavexperten – og derfor vender vi også tilbage år efter år, når vi har brug for nye reklamegaver, der er lidt ud over det sædvanlige. Dialog, god service og fleksibilitet er med til gang på gang at sikre os unikke firmagaver. Vi anbefaler på det varmeste Firmagavexperten.

  Marie-Louise Heine Jensen – Region Midt
 • Kreative og brugbare løsninger

  I forbindelse med en konference, hvor vi skulle have nogle kreative løsninger til deltagerne, valgte vi at benytte Firmagavexperten. Vi fandt forbavsende hurtigt nogle brugbare løsninger, der blev leveret punktligt og helt efter aftalen. Det betyder at vi forsat er tilfredse kunder og bruger Firmagavexperten, som vores faste leverandør.

  Mikael Hansen, Konsulent – Ungdomsskoleforeningen
 • Kun positive oplevelser

  Metal Østjylland, Fagklubben for små og mellemstore virksomheder, har kun positive oplevelser med Firmagavexperten, vi bestilte 200 powerbanks med kort leveringstid, hvorpå vores logo skulle fremstå, vi fik hurtig et flot oplæg til design, og modtog vores powerbanks til tiden, vi vil bruge Firmagavexperten igen når vi skal have leveret reklamegaver og strøartikler til div. konferencer.

  Torben Gadegaard, formand – Dansk Metal

VISIONEN

Vores vision er simpel. Vi vil være med til at sikre, at det er netop DIN virksomhed kunden kommer i tanker om, når der opstår et behov for de produkter eller ydelser du leverer.

MISSIONEN

En af de mest effektive metoder er reklamegaver, og det er netop vores spidskompetence. Vores mission er at rådgive professionelt og individuelt, og levere varen hver gang. Det har vi gjort i 15 år med stor succes, og vi betjener alle typer af virksomheder, lige fra små enkeltmandsvirksomheder til store landsdækkende organisationer.

KONCEPTET

Strategien lægger vi sammen med dig. Skal det være billigt eller eksklusivt, traditionelt eller nytænkende, seriøst eller sjovt? Der er mange vigtige og afgørende overvejelser og valg der skal træffes, men vi guider dig sikkert gennem processen, så vi sammen når frem til det optimale resultat.

VI HAR DET HELE

Siden 2000 har FirmagaveXperten ageret i markedet som totalleverandør af alt inden for reklamegaver, firmatøj og firmagaver i al almindelighed. Vi arbejder i hele spekteret, lige fra små billige give aways med logotryk til luksuriøse sæsongaver som f.eks. jule- eller påskegaver. Vi klarer selvfølgelig også små serier eller andre specialønsker du måtte have. Giv os et ring allerede i dag, og få en uforpligtende vurdering af dit reklamegave-projekt.

DET SÆLGER VI...

PÅSKEGAVER
0%
FIRMAJULEGAVER
0%
REKLAME- OG FIRMAGAVER
0%

HVORFOR VÆLGE OS?

VI BRÆNDER FOR DET VI LAVER

Tekst kommer snart

HVORFOR VÆLGE OS?

VI HAR OVER 15 ÅRS ERFARING

Tekst kommer snart

HVORFOR VÆLGE OS?

VI VED HVAD SERVICE BETYDER

Tekst kommer snart

Vi glæder os til at byde dig velkommen

Mvh Henrik Lovisendal

 

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV